Kruidenpad Vrouw bevat o.a.:

Duizendblad:
Duizendblad werkt ontspannend. Speciaal voor hart en bloedvaten, maar ook bij andere verkrampingen van lichaam en geest. De verfijnde geur komt in de warme pad pas goed tot zijn recht. Daarnaast is duizendblad ontstekingswerend en heeft een positieve invloed op de doorbloeding bij cellulitus.

Framboos:
Het geurige frambozenblad heeft een lange traditie voor gebruik bij vrouwen. Het is bloedzuiverend en heeft een verzachtend effect op de huid. Een extract wordt ook wel gebruikt bij chronische huidaandoeningen. Frambozenblad bevat veel mineralen, zoals ijzer, magnesium en kalium.

Goudsbloem:
Een wondhelend kruid met verzachtende en verkoelende eigenschappen. Calendula geeft levenskracht en optimisme, vooral aan introverte mensen. Het is bloedzuiverend en ontgiftend voor lichaam en psyche. Verder heeft het een aloud bekend weldadig effect op de huid.

Lavendel:
Zoals bekend een heerlijk rustgevend kruid met een specifieke geur, dat de zenuwen kalmeert en waarvan een weldadige invloed van uitgaat voor het zenuwstelsel en voor de huid.